ÇUKURYAYLA İMAM HATİP ORTAOKULU


Vizyon: Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmak için eğitim-öğretimin bir birimi olarak hizmetin yapıldığı çevrede, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, öğrencisine öğrenme için her fırsatı veren, öğretenler ve öğrenenlerin birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanan, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan eğitim, bilim ve kültür merkezi olabilmek.

Misyon: Biz (Okulumuz) , Türk Milli Eğitiminin Temel İlkelerini, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak; öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 15:05
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Köy minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Atletizmde Türkiye çapında dereceler elde edilmiş, madalyalar kazanılmıştır. Atletizmde bölgesel olarak yapılan yarışlarda okulumuz biricilik elde etmiştir.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında TUBİTAK Bilim Şenliği düzenlemiştir. Okulumuz 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında TUBİTAK Bilim Şenliği düzenlemiştir.
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0533 400 19 09

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://cukuryaylaihoo.meb.k12.tr

Adres - ÇUKURYAYLA MAH. ÇUKURYAYLA KÜME EVLERİ NO 2 TEKMAN / ERZURUM

Öğretmen :5
Öğrenci :56
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1385
Öğretim Şekli :TAM ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Merkeze uzak , iklimi nedeniyle kışı uzun süren bir köydür.

Adres - ÇUKURYAYLA MAH. ÇUKURYAYLA KÜME EVLERİ NO 2 TEKMAN / ERZURUM

Ulaşım İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 33 km dir. Yazın 30 dakika, kışın 45 dakika uzaklıktadır.İl merkezine yazın 1 buçuk saat kışın 3 saat uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine kış mevsiminde 210 km , yaz mevsiminde ise 110 km dir. İlçe merkezine 36 km dir.